Rok ve vinici – práce ve vinohradu
Zažij den v BIO vinici Ebeny, zapoj se do sezónních vinařských prací pod vedením vinaře, nauč se pečovat o révu a zakonči den degustací vín ARONN méthode classique.
Zažijte den v certifikované BIO vinici Ebeny. Staneš se součástí vinařského řemesla a prožij den přímo ve vinohradu. Naučíš se, jak se pečuje o révu, zapojíš se do sezóních prací a na konci vychutnáte degustací vín z místní produkce ARONN methode classique. Program zahrnuje uvítání ve formě Welcome drinku, sezení s vinařem s praktickou ukázkou. Zima (prosinec – únor) – řez révy. Jaro (březen – květen) – jarní řez révy, vázání výhonů, kontrola zdarvý révy, půdní úpravy a hnojení. Léto (červen – srpen) – vylamování, zelené práce, zavlažování, odběr vzorků. Podzim (září – listopad) – sklizeň hroznů, lisování, údržba vinice po sklizni.